Betalning

Betalning för utförd behandling och undersökning sker i samband med att djuret lämnar kliniken efter sitt besök, vi lämnar ej fakturor. Du kan både betala kontant eller med kort.
Ej avbokad tid debiteras med 250 kr, avbokning måste ske innan stängning (arbets-)dagen innan ditt besök.

Ibland kan det trots allt vara svårt att få pengarna att räcka till oförutsedda utgifter. I samarbete med Human Finans kan vi erbjuda dig flera olika sätt att dela upp din betalning. Avgiften för våra behandlingar kan t.ex. med Human-kontot delas upp på 12 månader – räntefritt. Det utgår endast en uppläggningsavgift på 295 kr i samband med betalning samt en månadsavgift på 29 kr. Den effektiva räntan beräknad på kreditbeloppet 15 000 kr är 7,25 % (oktober 2016)
Grundkrav för ansökan
• 18 år
• deklarerad inkomst
• inga betalningsanmärkning
Säg till i receptionen att du vill betala med ett Human-Konto så hjälper vår personal dig. Du får besked medan du väntar.
Du kan även göra kreditansökan på egen hand via www.humanfinans.se

Om ditt djur måste stanna hos oss över dagen går det bra att få ett förhandsbesked via telefon före hämtningen, eftersom det för dessa djur ofta rör sig om större belopp.
Vi kan även hjälpa till med direktreglering mot ditt försäkringsbolag (avgift 110kr), för detta behöver vi i så fall djurets försäkringsnummer.