Välkommen till Smådjurskliniken i Majorna

Vi erbjuder kvalificerad djursjukvård och tandvård för hund, katt och övriga smådjur. Vi har nu slagit oss ihop med vår systerklinik Husdjurshälsan och Smådjurskliniken kommer därför under en tid framöver ha begränsade öppettider tills vi helt flyttar upp till Husdjurshälsan. Smådjurskliniken håller just nu öppet måndagar och onsdagar 8-18, samt vissa tisdagar under våren. För att se vilka, klicka dig in på ”Våra öppettider”.

De dagar vi har stängt kopplar vår telefonsvarare automatiskt vidare ditt samtal till personalen på Husdjurshälsan, och ni kan på så vis få hjälp där ifrån istället. Mer om detta finns under fliken ”Våra öppettider”.

Vår ambition är att kombinera den lilla klinikens personliga bemötande med det större djursjukhusets resurser och kompetens. I våra lokaler erbjuder vi bland annat rymliga poliklinikrum, en operationssal och ett internt laboratorium , där vi analyserar blodprover m.m. Kliniken är även utrustad med digitalröntgen. I anslutning till vårt väntrum hittar du en liten men välfylld butik. Vi finns på Karl Johansgatan 44 i Majorna, Göteborg. Varmt välkommen!

 

Är kliniken stängd eller har slut på lediga tider hänvisar vi till:

Husdjurshälsan i Högsbo, 031-89 40 90

Blå Stjärnans Djursjukhus Göteborg, 031-65 35 00

AniCura Västra Djursjukhuset Göteborg, 031-45 07 00

Evidensia Djursjukhuset Göteborg, 031-21 40 40