Våra medarbetare:

Veterinärer

karin

Karin Alström som äger kliniken tog sin veterinärexamen i januari 1994. Efter några år som vikarierande distriktsveterinär och klinikveterinär på Borås djursjukhus och mindre kliniker i Göteborg, övertog hon i december 1999 Smådjurskliniken i Majorna.

Med tiden har Karin utvecklat ett specialintresse för djurtandvård och har gått ett flertal vidareutbildningar inom området. Hon ser gärna att Smådjurskliniken blir Göteborgs ledande tandklinik för djur.

Karin gillar alla slags djur och kopplar gärna av i stallet med sina hästar eller med sin hund Chicko. Att driva och utveckla Smådjurskliniken och att utvecklas som människa och veterinär, är hennes ständiga önskan.

Vladimir Plećaš tog sin veterinärexamen 2002, i Zagreb i Kroatien, de följande 10 åren så arbetade han i Kroatien som fältveterinär och på sin egen klinik.

Innan han började på Smådjurskliniken så arbetade han även på flera kliniker här i Sverige.

Vladimirs specialintressen inom yrket är mjukdelskirurgi och oftalmologi.

Han har 2 egna katter, och förutom att umgås med familjen så gillar han att resa och vill gärna ha en trädgård att påta i.

Mariska Verkerk tog sin veterinärexamen 2006, i Utrecht i Nederländerna. Efter examen arbetade hon i Nederländerna, samt på djurhem både i Costa Rica och i Spanien. Hon har även rest värden runt och arbetat som volontärveterinär.

2010 så flyttade hon till Sverige, och efter att ha arbetat på några andra kliniker runt om i landet så började hon på Smådjurskliniken 2012.

Förutom hund och katt så tycker hon om kaniner och övriga gnagare, och hennes specialintressen inom yrket är dermatologi och kirurgi.

På fritiden ägnar hon sig åt sina två små barn och sina två katter.

Leg. djursjukskötare

Saknas för tillfället…

Administratör

Anna-Sofia arbetar deltid och sköter mycket av vår administration. Under perioden 1996 – 2000 arbetade hon tillsammans med Karin, då som sköterska/allt-i-allo.

Sedan så flyttade hon till Stockholm där hon skolade om sig & blev löneansvarig på ett kommunalt ägt bolag med ca 200 anställda.
Efter att ha bott närmare 14 år i Stockholm så tog hon sitt förnuft till fånga och flyttade tillbaka till Göteborg/Sveriges framsida & vad kunde vara bättre än att återvända till Smådjurskliniken?

Anna-Sofia älskar djur, framför allt hundar, men har tyvärr inte möjlighet att ha någon själv. Så hon passar på att mysa med personalens hundar så fort tillfälle ges.