Hej höst!

Nu är semestertiderna snart slut och vi återgår till våra ordinarie öppettider från v 36 dvs:

Mån 8-18

Tis  8-20

Ons 8-18

Tors 8-20

Fre 8-16

Lör jämn vecka 9-14

Under hösten kommer du att kunna delta i flera spännande aktiviteter här på kliniken. Vi Kommer bla att ha två föreläsningar i vår serie om förebyggande vård för ditt djur, kampanjer med rabatterade priser och dessutom en fototävling. Håll utkik här på sidan, på kliniken eller på facebook för kommande info. Som vanligt finns det chans att vinna fina priser!

cat

Vi hälsar även leg djursjukskötare Malin Rittfeld och leg vet Elin Lindberg varmt välkomna! Den 2 september börjar Malin och Elin jobba här hos oss och vi ser fram emot att utöka vårt glada gäng här på kliniken. Vidare info om vår personal kommer att uppdateras på sidan under fliken ”våra medarbetare”.

Som vanligt har vi rådgivning på tel 031-425025 eller via mailen info@smadjurskliniken.se under våra öppettider. Ingen fråga är för stor eller liten! Välkomna!

Comments are closed.