15 Jul

Tävlingen pågår för fullt!

Men det är ju roligare med fler vinster, eller hur? Så nu tävlar ni om en tandsanering också, värde mellan 1600 kr till 2600 kr.
Om din hund eller katt har tandsten, maila oss eller skriv i vår gästbok på hemsidan varför just ditt djur behöver en tandsanering.
Tandstenen tas bort med ultraljud, tänderna poleras och får en noggran genomgång.
Vinnaren meddelas per mail. Ev extraktioner ingår ej och behandlingen sker på Smådjurskliniken, Göteborg.

3 kommentarer till “Tävlingen pågår för fullt!”

 1. Nicklas skriver:

  För att ni är de bästa veterinärerna, och bara bäst är bra nog.

 2. Jenniefer Albinsson skriver:

  Hej!
  Min hund chiquita som är 7 år har väldigt dåliga tänder, vilket resulterat i att vi fått ta bort tandsten hos veterinärten säkert en 5-6 gånger sedan hon föddes. Senare år har jag börjat plugga och ekonomin ser inte längre likadan ut. Men vi har försökt komma ihåg att borsta tänderna varje dag och hon har också fått plaqueoff, detta tycker vi har hjälpt litegrann tänderna blir liksom inte längre helt täckta av tandstenen som förr, men ändå har hon fått tandlossning i flera av tänderna. Idag när jag skulle borsta hennes tänder upptäckte jag även till min fasa att hennes tandkött var svullet. Vi kommer givetvis att gå till veterinären inom de närmsta dagarna även om vi inte skulle vinna denna tävling, men ni anar inte vad det hade betytt för oss med lite ekonomisk hjälp eftersom vi har det ganska tajt just nu med en nyfödd hemma osv.
  Mvh
  familjen Albinsson