7 Jul

Nu kör vi en tävling igen!

Har din hund tandsten eller påväg att få? Vi lotter nu ut 3 st säckar med Royal Canins hundfoder Dental inkl Oral Bar tuggben.
Maila eller skriv på vår hemsida varför just du och din hund ska vinna!

Säckarna hämtas på Smådjurskliniken, Göteborg.

Lycka till alla fyrfotingar!

13 kommentarer till “Nu kör vi en tävling igen!”

 1. Elin och Farbror Fester skriver:

  Farbror Fester har börjat få tandsten på sina canintänder och jag har länge tänkt prova just det fodret, hade ju varit fantastiskt att vinna en säck!!

 2. Jag har två tikar som ska valpa nu i dagarna och efter valpar brukar hundarna få tandsten ..Skulle vara kul att testa om det går att undvika med ett foder..

 3. Maria skriver:

  Jag har en Berner Sennen hane på 5 år, som för ett tag sedan var till vetrinären och fick sin tandsten borttagen, dock har den kommit tillbaka fast han får tuggben (tandborstar) varje dag. Vore en ära att testa detta foder och se om det gör skillnad och får min hunds andedräkt att lukta trevligare..

 4. Dana Danerhag skriver:

  Ägare till 2 tokstollar, som Helan (Rottweiler) och Halvan (Shih Tzu) . Oskiljaktiga så som Piff & Puff, trots att det skiljer dem 8 år emellan. Nu börjar min gamle trotjänare bli gammal och munnen börjar lukta skunk. Dessvärre verkar lilltossan ha ätit ur precis samma burk. Med med Royal Canins fantastiska produkt får favorithundarnas munnar en fräsch och härlig lukt!

 5. Emelie skriver:

  Jag köper bara det bästa till min hund, det hon mår bäst av!
  Det bästa är av märket Royal canin.

 6. Ella Svensson skriver:

  Passar mosters underbara hund ganska ofta. Vi har ingen egen hund för Pappa vill inte köpa hund. Tycker nog att han borde få bättre andedräkt!

 7. Marianne Eriksson skriver:

  Min mellanpudeltik Flisa har nyligen varit till veterinären och tagit bort tandsten. Hon äter Royal Canins specialfoder för pudel annars, så om det inte skulle vara negativt för henne att byta foder så skulle det vara underbart att få vinna.

 8. Erica skriver:

  Min lilla prinsessa är redan Royal Caninfrälst men hennes husse har mage att påstå att hennes andedräkt knappast är lika royal längre… Det vore spännande att prova detta foder, kanske kan det hjälpa prinsessan att få mer än bara halva kungariket här hemma?

 9. Kenneth Persson skriver:

  Jag vill muta grannhunden och dess ägare, så hon inte släpper sina hundar och låter dem springa in i min trädgård och göra sina behov.Jag vill inte käfta med varken ägare eller hundar, går hellre matvägen!

 10. Fru P skriver:

  Jag tror inte att min hund har tandsten, men jag har egentligen inte en aning???

 11. Daniel Strandberg skriver:

  Mina vänner har nyss flyttat och det vore trevligt att kunna ge deras hundar en fin inflyttningspresent också.

 12. jessica sahlberg skriver:

  Vår skällglada hund Fenris är nu 6 år. Älskar att tugga så jag hoppas att han inte problem med tänderna får.

 13. anette eriksson skriver:

  Om jag har tur och vinner Royal canins produkter
  försvinner våra vovvars dåliga lukter!!